Eenvoudig en snel plannen in dynamische omgeving

Visual Scheduler in Exact

Concurreren in de huidige economie vraagt het uiterste van uw organisatie, ook op planningsgebied. U wilt snel leveren, maar ook een hoge bezettingsgraad. Plannen met spreadsheets of op onderbuikgevoel kan niet meer. De Visual Scheduler is een grafisch planbord, waarmee u eenvoudig en snel kunt plannen in een dynamische omgeving.

  • Compleet inzicht in de productieplanning
  • Snel productieorders (her)plannen en scenario’s testen met drag & drop
  • Eenvoudig het optimum vinden tussen bezettingsgraad en doorlooptijd, waardoor uw klanten snel, efficiënt en tegen zo laag mogelijke kosten geleverd kunnen worden.

Automatisch plannen van productieorders

Met Exact Visual Scheduler stelt u per bewerkingsstation de capaciteit vast. U kunt kiezen voor eindige of oneindige capaciteit. De Visual Scheduler plant automatisch alle activiteiten rondom een productieorder aan de hand van de beschikbare capaciteit van bewerkingsstations. Zowel voorwaartse als achterwaarts plannen is mogelijk.

Capaciteitsoverschotten en knelpunten zijn direct zichbaar

Met behulp van uitzonderingsmeldingen en kleurgebruik kunt u knelpunten in de productieplanning eenvoudig opsporen. Vervolgens kunt u direct actie ondernemen naar aanleiding van overtollige capaciteit en vertraagde productieorders. Ook ‘wat als’- planning is mogelijk; hiermee kunt u de gevolgen van een geplande productieorder vooraf bekijken.

Orders moeiteloos verplaatsen met drag & drop

Zodra er zich knelpunten voordoen, kunt u door middel van drag & drop direct de planning aanpassen. Dit is mogelijk voor afzonderlijke bewerkingen, reeksen van bewerkingen én voor alle suborders van een productieorder.

Wij helpen u
graag verder!

088 456 1234

Afspraak maken

---