De efficiëntie verhogen

CurTec kan nu beter organiseren, vastleggen en documenteren

CurTec Nederland B.V. ontwerpt, produceert en distribueert kunststofverpakkingen met hoge toegevoegde waarde. Met internationale klanten in de farmaceutische branche, voedingsmiddelenindustrie en chemie staan veiligheid, betrouwbaarheid en kwaliteit hoog in het vaandel.

Verhogen van de efficiëntie

“Exact Globe heeft gezorgd voor standaardisatie van processen op een centraal platform, dit is ondersteunend aan de behoefte van de 10-15% groeiambitie. Die groei kunnen we nu bereiken met hetzelfde aantal indirecte mensen er is meer efficiëntie. Door gebruik te maken van Exact Synergy is onze interne communicatie en standaardisatie verbeterd, Synergy ondersteunt namelijk de interne samenwerking en het delen van informatie.” aldus Fred Lammers, Directeur/Eigenaar van Curtec.

De voordelen van standaardiseren

CurTec heeft te maken met strenge regels rondom kwaliteit en wet- en regelgeving. Hierbij is het van groot belang dat alles wat je doet aantoonbaar en traceerbaar is, dit kan gerealiseerd worden door gestandaardiseerde, te integreren oplossingen die voldoen aan internationale wetgeving. Daarnaast had CurTec een gestandaardiseerde oplossing nodig die zich flexibel aan kon passen aan de uitbreiding van de internationale organisatie. Want wanneer het bedrijf uitbreidt, moet de oplossing meebewegen.

Exact biedt CurTec continuïteit

Lammers is tevreden met Exact als partner: “Met Exact zijn we zeker van een goede continuïteit als het gaat om alle ontwikkelingen binnen onze organisatie. We hebben niet voor niets ook een consultant van Exact in huis gehaald toen we tijdelijk behoefte hadden aan ondersteuning op IT-gebied. Er is daarnaast ook altijd voldoende reguliere ondersteuning en onze vragen worden goed opgelost. Exact blijft ook altijd door ontwikkelen en sluit daarmee goed aan bij wat wij nodig hebben. In de toekomst willen we het gebruik van Synergy gaan uitbreiden en verder uitwerken, met name ook op het gebied van de productieprocessen. We gaan kijken naar onze maintenance, waarbij we het interne service management van al onze apparaten willen moderniseren. En tot slot zijn we van plan meer mobile devices in te zetten waarmee medewerkers op de werkvloer altijd en overal toegang hebben tot de juiste informatie.”

  • Gestandaardiseerde communicatie, betere samenwerking
  • Efficiëntie: besparingen in tijd en kosten en minder handmatige activiteiten
  • Beter borgen van kwaliteitseisen
  • Betere klantenservice en productacceptatie
  • Meer continuïteit
Curtec: "Na evaluatie van diverse partijen viel de keuze direct op Exact"

Wij helpen u
graag verder!

088 456 1234

Afspraak maken

---