Ontdek de vergaande mogelijkheden van Exact

Exact, omdat u meer wilt bereiken

Bij AB zijn wij al 32 jaar erg enthousiast over Exact. En daarin staan we niet alleen. Al bij ruim 500 industriële bedrijven hebben we Exact tot volle tevredenheid geïmplementeerd. Dat heeft een aantal redenen. De belangrijkste noemen we eerst.

Uw productiviteit stijgt

Als uw onderneming groeit, is dat goed nieuws. Keerzijde is dat ook de hoeveelheid informatie rondom uw bedrijfsprocessen meegroeit. Dit kan juist weer nadelig zijn voor uw productiviteit. En dan moet u ook rekening houden met continue wijzigingen in wet- en regelgeving. Exact staat vooral bekend als financiële oplossing, maar biedt zeker ook in een complexe (logistieke) operatie uitkomst. Exact is het enige standaard ERP pakket, waarmee u al uw bedrijfsprocessen aanstuurt. Daarmee stijgt uw productiviteit.

Connectivity: beter samenwerken

Met Exact optimaliseert u ook uw supply chain. U geeft uw klanten en leveranciers via een portal bijvoorbeeld inzicht in de actuele voorraad, orderstatus en levertijden. Maar ook in de bestelstatus, orderhistorie en facturen. Zo verbetert u de samenwerking met uw businesspartners in de keten.

Nog meer voordelen van Exact

Exact wordt bij gebruikers in de industriële sector om verschillende redenen gewaardeerd. Als we onze klanten vragen naar de onderscheidende voordelen, krijgen we vaak het volgende te horen:

 • Verbeterde leverbetrouwbaarheid
 • Realtime inzicht in bedrijfsprocessen
 • Minder handelingen en meer snelheid in het (productie)proces
 • Kostenbesparing / hoge ROI
 • Vermindering van voorraad
 • Krachtige en snelle planning

Kenmerken van Exact

Exact onderscheidt zich van veel andere ERP pakketten door de volgende kenmerken.

 • Bijzonder flexibel
 • Vrijwel alle benodigde functionaliteit voor de industrie is beschikbaar
 • Realtime gegevens beschikbaar, zoals managementinformatie
 • Geschikt voor internationaal gebruik
 • Relatief lage aanschaf- en gebruikskosten
 • Standaard software

Toegevoegde waarde

AB is meer dan een software leverancier. Wij bieden toegevoegde waarde op twee niveaus.

Ten eerste op productniveau. Wij ontwikkelen add-ons op Exact, zoals AB Process Control en de AB Entiteiten Interface. En ook dashboards om uw inzicht op belangrijke punten te vergroten.

Ten tweede bieden we gespecialiseerde consultancy. Veel lean adviesorganisaties zijn wars van automatisering, terwijl die juist kan leiden tot verdere optimalisatie. Bij AB gaan Lean/QRM hand in hand met slimme automatisering. Voor een optimaal rendement!

Material Requirements Planning (MRP)

De MRP module in Exact maakt eenvoudig de behoefte aan materialen en uren inzichtelijk. U kunt bijvoorbeeld in één oogopslag zien waar over drie weken een materiaaltekort ontstaat. Welke orders welke onderdelen nodig hebben. Wat daarvan op voorraad is en wanneer het uiterlijk besteld moet worden

Lees meer

Warehouse Management System (WMS)

Met WMS optimaliseert u uw magazijnbeheer. Ontvangsten, tellingen en uitgiftes worden eenvoudig en foutloos geregistreerd met behulp van barcode scanners. De gescande informatie wordt direct verwerkt in Exact Globe Next. WMS geeft de beste opslaglocatie aan, bepaalt de kortste pickroutes, wisselt voorraadgegevens uit via Radio Frequency (RF), et cetera

Lees meer

Track & Trace

In Exact is het registreren van partijen volledig geïntegreerd in het hele systeem. Het traceren van orders is nooit een probleem en altijd realtime.

Lees meer

Visual Scheduler

Productieorders worden door Exact Visual Scheduler ingepland op basis van de beschikbare capaciteit van bewerkingsstations/productielijnen. Door middel van kleuren, uitzonderingsmeldingen en andere indicatoren worden knelpunten in de productieplanning inzichtelijk gemaakt. Productieorders kunnen gemakkelijk verplaatst worden in de tijd en over bewerkingsstations/productielijnen door middel van drag and drop. Dit kan op het niveau van individuele bewerkingen, reeksen van bewerkingen en productieorders met eventuele suborders.

Lees meer

CRM, HRM, Projectbeheer, het kan allemaal in Exact Synergy

Exact Synergy is HRM, Project- en documentbeheer en CRM in één webbased oplossing. Exact Synergy bundelt zo processen en verbindt informatie over uw medewerkers, klanten, projecten en financiële transacties. Dit brengt medewerkers van verschillende afdelingen in één proces samen. Exact Synergy vereenvoudigt het werk en maakt het inzicht.

Lees meer

Wij helpen u
graag verder!

088 456 1234

Afspraak maken

---