Processen bundelen en informatie verbinden

Exact Synergy, HRM, projecten en CRM in één

Exact Synergy is HRM, Project- en documentbeheer en CRM in één webbased oplossing. Exact Synergy bundelt zo processen en verbindt informatie over uw medewerkers, klanten, projecten en financiële transacties. Dit brengt medewerkers van verschillende afdelingen in één proces samen. Exact Synergy vereenvoudigt het werk voor de één en biedt een groter inzicht voor een ander. Bovendien controleert u eenvoudiger de klanthistorie, vindt u een collega, behandelt u een klacht, archiveert u correspondentie per e-mail of brief, coördineert u een marketingcampagne of vraagt u eenvoudig verlof aan.

Zou het niet fantastisch zijn als…

Uw HR-afdeling minder tijd kwijt is aan administratieve handelingen, zoals adreswijzigingen en het bijwerken van medewerkersdossiers? Zodat HRM een strategisch onderdeel van uw onderneming wordt?

Uw verkoopmedewerkers elke lead, order, e-mail, brochure- of offerteaanvraag en elk telefoontje onmiddellijk, overal en altijd kunnen zien? Als uw verkoopteam op één lijn met de marketingafdeling zit? Als uw verkoopmedewerkers alerter reageren op uitdagingen en kansen, zodat u sterker staat om nieuwe klanten te winnen en bestaande klanten te behouden?

Uw financieel medewerkers snel en betrouwbaar de financiële en operationele gegevens van al uw vestigingen kunnen vormen tot één enkele kijk op uw bedrijf? Als uw mensen uw procedures en informatie kunnen samenbrengen om zo uw auditingprocessen te ondersteunen en aan wet- en regelgeving te voldoen?

Herkent u dit?

Gegevens zijn verspreid over e-mails, Worddocumenten, Excel-bestanden en pdf’s. Ze staan op lokale harde schijven of zijn uitgeprint, gearchiveerd en vergeten. De afdelingen Verkoop en Marketing moeten veel met elkaar afstemmen. De HR-afdeling is veel tijd kwijt aan administratieve routinetaken en kan daarom geen tijd besteden aan de langetermijndoelstellingen. Kortom, tijd en geld gaan verloren, omdat processen die voor meerdere afdelingen van toepassing zijn door iedere afdeling afzonderlijk bedacht en uitgevoerd worden.

Exact Synergy biedt de oplossing

Met Exact Synergy werken uw medewerkers écht samen. Het resultaat: transparantie, kortere communicatielijnen, snellere reacties, meer flexibiliteit en echt teamwerk.

Wij helpen u
graag verder!

088 456 1234

Afspraak maken

---