088 456 1234

Een kijkje in de keuken van een kunststofproducent!

Een unieke roadshow bij Van Boven Kunststof

Tijdens de roadshow hoort en ziet u, wat u met Exact ERP voor de kunststofindustrie kunt bereiken. Deze volledig geïntegreerde ERP oplossing maakt het mogelijk om uw volledige bedrijfsvoering in één systeem onder te brengen. Er zal een tour gemaakt worden door zowel de productie als het magazijn en er zal aan u gepresenteerd worden op welke wijze Van Boven gebruik maakt van Exact. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Meld u zich dan vrijblijvend aan via het formulier onderaan deze pagina. A.B. Software & Consultancy en Van Boven kunststof hopen u te mogen ontvangen op 3 november 2020!

Programma

13:30 - 13:45Opening en introductie A.B. Software & Consultancy
13:45 - 14:30Presentatie van de ERP kunststof Suite
14:30 - 14:45Introductie Van Boven Kunstoffen: organisatie, producten en het productieproces
14:45 - 14:55Pauze
14:55 - 15:45Rondleiding door de fabriek van Van Boven Kunststoffen
15:45 - 16:15 De oplossingen in Exact bij van Boven Kunststoffen
16:15 - 16:45 Borrel en afsluiting

 

Exact levert Van Boven inzicht, orde & structuur

‘Van Boven is een familiebedrijf dat bijna 70 jaar bestaat. Ooit begonnen in de schuur van de oprichter: meneer Van Boven. Van Boven is gespecialiseerd in daglicht, wat inhoudt dat wij oplossingen met daglicht produceren en verkopen. Daglicht is een gezonde oplossing voor mensen en dat gunnen wij iedereen,’ aldus Arjan Mul, algemeen directeur.

Meer weten over Van Boven?

Lees meer

 

Polem verlaagt en verhoogt omzet door Exact

Al ruim 40 jaar is Polem marktleider op polyester silo’s en tanks. Polem combineerde destijds de implementatie van Exact met Lean Manufacturing. “We hebben doorlooptijden verkort, het voorraadniveau met circa 200.000 euro verlaagd en onze omzet verhoogd. En het aantal fte’s is gelijk gebleven.” aldus Ton Slagboom, financieel manager en projectleider bij de firma Polem.

 

Lees meer

Beperkt aantal plaatsen beschikbaar! 

Vragen? Neem contact op met de specialist!

Puck Koopmans

We helpen onze klanten graag écht verder. Niet alleen door ze te automatiseren, maar door een complete effectiviteitsslag te maken. Exact ERP is de basis. Wij voegen daar Lean, QRM en slimme oplossingen aan toe!

reactie@absc.nl 088-456 1234

Direct aanmelden

  • Wie gaat er met u mee?

  • NaamE-mailadres 
    De nieuwsbrief bevat informatie over de veranderingen in de industrie, de nieuwste ERP oplossingen, Exact ERP in combinatie met Lean, onze agenda met sessies en events, et cetera.